Over ons Copy

Over ons

 

Oorspronkelijk ben ik Franstalig en in 1991 naar Amsterdam verhuisd. Na enige tijd verlangde ik naar meer innerlijke rust in een omgeving van bossen en natuur. Toen ik voor het eerst dit boerderijtje zag, werd ik op slag verliefd. De prachtig omgeving, de eindeloze bossen, de heidevelden, de idyllische vennen hadden mijn hart gestolen. Het vakantiehuisje met al haar charmes was precies wat ik zocht. Ik vind het fijn om een stukje van dit paradijs met mijn gasten te kunnen delen.

Check out the gallery

Airbnb reviews

Experience Vienna guest house in video

Located in the vibrant and well-connected district of Pigneto in Rome, this very nice apartment boasts a spacious terrace with barbeque facilities.

Apartment amenities
Availability

Entire home/apt

Entire home/apt

Kitchen

Kitchen

Wi/Fi

Wi/Fi

Elevator in building

Elevator in building

Air conditioning

Air conditioning

Connect with me